“Маленька школа” при Палаці учнівської молоді м. Луцьк

група динамічно-варіативного розвитку “маленька школа” при палаці учнівської молоді м. луцьк

    адреса: м. луцьк, вул. шопена,18

тел. 72-01-16

малишева наталія василівна – вчитель англійської мови

    маючи загальний педагогічний стаж близько 30 років, в «маленькій школі» я працюю вчителем англійської мови вже більше 15 років.

    за останні роки роботи з маленькими дітьми я помітила, що, не дивлячись на всі мої зусилля та наявність яскравої наочності, працювати з дітьми стало важче: значно погіршилося здоров’я малюків, все частіше до нас приходять не зовсім здорові діти, вони швидко втомлюються і дуже важко сконцентрувати їх увагу, активізувати їх на роботу на уроці, зацікавити. я не отримувала бажаного результату і вирішила щось змінити в своїй роботі.

    ознайомившись з методом асоціативних символів та побачивши цю методику в дії, я відразу вирішила нею оволодіти досконало.

    деякими елементами методики асоціативних символів я користувалась і раніше, але не використовувала її в повному обсязі.

    метод ас захопив мене повністю, я почала відвідувати уроки та запозичила від них багато чого нового і корисного. я зрозуміла, що саме методика ас дає вчителю можливість проводити уроки англійської мови жваво, цікаво, зробити їх емоційно забарвленими, активізувати учнів та отримати бажаний результат. проведення уроків за методом ас стало для мене просто насолодою. я бачу зацікавленість і радість в очах дітей.

    швидкість набуття знань учнями вражає, процес оволодіння англійською мовою йде набагато швидше, ніж раніше. кожен урок для мене радість та несподіванка від отриманих результатів. дітям легко складати речення, використовуючи символи, через деякий час вони вже в змозі розповідати невеличкі оповідання.

    ця методика для тих, хто бажає бути успішним в своїй роботі. дуже шкода, що не знала цієї методики раніше. раджу всім вчителям англійської мови, хто працює з маленькими дітьми, незалежно від віку, ознайомитися з даним методом.

    книжки просто чудові, ви в цьому самі переконаєтесь.

    працювати за цим методом дуже цікаво і не важко. це ключ до вашого успіху. буду вчити свою внучку дашеньку лише по цих книжках та з використанням мас.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *