Рокинівський ДНЗ “Барвінок”

морозюк леся валентинівна – завідувач днз.

гарбарук галина юріївна – вчитель англійської мови.

    мрією всього мого життя було стати вчителем англійської мови, який би не лише досконало володів іноземною мовою, але й міг успішно передавати набуті знання дітям різного віку.

    метод навчання дітей англійської мови за допомогою асоціативних символів, розроблений вчителем англійської мови з багаторічним досвідом роботи гунько світланою віталіївною, та успішно апробований в більшості дошкільних навчальних закладів та шкіл міста луцька, став міцним фундаментом для моєї подальшої педагогічної кар’єри.

    я впевнена, що метод асоціативних символів – найбільш прогресивний метод сучасної освіти, який увійде в історію педагогіки.

    завдяки мас кожне заняття англійської мови – це інтерактивний цікавий світ, в якому кожна дитина оволодіває англійською мовою, далеко випереджаючи тих діток, які навчаються за іншими методиками. це безперечно інновація, яка робить вчителя англійської мови майстром своєї справи, а дітям дає змогу з раннього дитинства якісно та легко сприймати і засвоювати англомовний навчальний матеріал, який вже з дошкільних років знайде практичне застосування у майбутньому.

    для мене велика честь особисто переймати досвід та знання засновника цього унікального методу та людини, в якої насправді талант вчителя від бога. низький вам уклін та велике щиросердечне спасибі, що ви знайшли дивовижний шлях, яким рухатимуться все нові і нові покоління педагогів та дітей. здоров’я вам та натхнення до нових грандіозних педагогічних звершень!

   тел. 0997038535

   www. Facebook. Com/galina. Garbaruk

   email: galina. Garbaruk@mail. Ru

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *