Вивчаємо англійську без проблем

методичний кабінет, управління освіти луцької міської ради, леметодичний кабінет, управління освіти луцької міської ради, лещенкощенко

методичний кабінет управління освіти луцької міської ради

як допомогти дітям опановувати англійську мову так, щоб процес навчання був не нав’язливою повинністю, а цікавим, захоплюючим освітнім середовищем? до такого питання звернулися учасники інструктивно – методичної професійної зустрічі у луцькому дошкільному навчальному закладі №7 (завідувач – коваль галина дмитрівна). перед педагогами виступали працівники міського методичного кабінету. завідувач mmk лещенко з. б. зосередила увагу присутніх на важливості та ролі інноваційних підходів в організації навчально-виховного процесу. коротко були презентовані ті новітні засоби, прийоми, які запроваджуються педагогами 3h3 міста успішно, результативно, за якими уже оформлені відповідні матеріали з досвіду роботи. наголошенона необхідності пошуку методах які б створювали відповідну мотиваційну сферу, сприяли формуванню бажання вихованців вивчати іноземну, де б діти могли бути не лише учнями, а творцями на заняттях, а батьки легко зуміли б продовжувати цей процес удома. методист ммк чухнова о. п. розкрила особливості методу асоціативних символів, який – в основі посібника „граючись, учимось” авторів гунько c. B. , коновалюк з. в. у виступі прокоментовані результати апробації даного посібника вчителями англійської мови навчальних закладів міста. зосереджено увагу на створеній програмі, яка сприятиме успішному викладанню іноземної мови за мас. методист ммк з питань дошкілля цимбалюк 0л. наголосила на питанні оптимального поєднання змісту і форм навчання дошкільнят. саме про це ще раз обумовлено у новій програмі „я у світі”.

    про результати міського експерименту, що проходить на базі нвк №9 і днз №7, розповіла заступник директора нвк №9 сфіменко 0.1. вона поділилася напрацьованим позитивним досвідом, запросила присутніх до співпраці.

    справжнім педагогічним дійством був майстер-клас, презентований учителем англійської мови днз №7 гунько c. B. , автором посібника „граючись, учимось”. не вірилось, що п’ятирічні вихованці так вільно спілкуються іноземною. здавалося, що ще хвиля, і присутні дорослі активно включаться у гру, що відкриває нові таємниці мови. тримаючи в руках книжечки, звертаючись до символів, імітуючи рухи людей, тварин, діти опановували нову лексику легкс^з інтересом, захопленням. багато питань і прохання більше розповісти про даний метод, дозволити відвідувати ще заняття прозвучали з вуст педагогів. у планах ммк – багато методичних заходів, які сприятимуть професійному росту педагогів, успішному навчанню дітей, співпраці між вчителями та батьками з метою результативного засвоєння англійської мови.

http: //osvita. Lt. Ukrtel. Net/

лещенко з. б. , завідувач ммк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *