Англійську – у садочки!

англійську – у садочки!

Добрий день! в одному з номерів вашої газети прочитала статтю про метод асоціативних символів у вивченні англійської мови в перших класах нвк № 9 та дитячому садку № 7. хотілося 6 почути думку не тільки вчителів школи, а й інших спеціалістів щодо дієвості цього напрямку. і ще: чи можуть цю методику використовувати вчителі з інших міст?

відповідає зіновія лещенко, завідувач міського методичного кабінету управління освіти луцької міської ради: «методика асоціативних символів дієва, тому її підтримали в міністерстві освіти та науки. водночас бачимо, як різко збільшилася кількість батьків, які бажають, щоб їхні дітки навчалися саме за таким методом. перевагами такого навчання є швидкість, дієвість та ефективність. дітям дуже цікаво показувати жестами мишку чи котика, і вони сприймають це за гру, а, отже, швидко засвоюють. сьогодні такі заняття уже практикуватимуться не тільки в нвк № 9 та днз № 7, а й школах № 24 та № 7.

у луцьку працює ініціативна група, яка організовує майстер-класи для усіх охочих вчителів. нещодавно такий майстер-клас провела світлана гунько в дитсадку № 7, а у школі № 9 ми показали й обговорили відео фрагменти уроку. отож, запрошуємо для співпраці усі навчальні заклади не тільки луцька, а й усієї області, адже упевнилися, що дитину можна навчати англійської мови вже з трьох років».

ольга василівна, ковельський р-н

відповідає зіновія лещенко, завідувач міського методичного кабінету управління освіти луцької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *