Програма ігрового навчання англійської мови дітей 3-х та 4-х річного віку

    Колектив авторів працює над розробкою програми «граючись, учимось» для дітей молодшого та середнього дошкільного віку. ця програма передбачає унікальну ігрову систему, яка базується на систематичному повторенні англомовної лексики, її постійному застосуванні в різноманітних ігрових варіаціях. запрошуємо усіх зацікавлених педагогів включитися в процес її обговорення та апробації. просимо залишати свої відгуки, пропозиції та зауваження у нашому блозі. вони будуть надзвичайно слушними, адже щоб скласти реальну картину її ефективного впровадження в навчальний процес, авторам дуже важливо знати, які труднощі виникають у процесі навчання, що вдається кожному вчителю, а що – ні. до думки кожного ми прислухаємося. у разі виникнення будь-яких труднощів – пропонуємо вирішувати їх разом.

    при можливості надсилайте нам фото та відео фрагменти ваших уроків за мас, які з вашого дозволу ми розмістимо на нашому сайті. 

    перший розділ експериментальної програми англійської мови «граючись, учимось» для молодшого дошкільного віку  викладено для завантаження.

скачати перший розділ календарно-тематичного планування для дітей молодшого віку

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *